Strona głównaAkcesoria pomiaroweCzujniki pulsu i saturacjiCzujnik pulsoksymetru UT100, uPM60Kabel przedłużający do czujników pulsoksymetru F380, UT100, SP20

Kabel przedłużający do czujników pulsoksymetru F380, UT100, SP20

432,00 zł 324,00 zł

Najniższa cena z 30 dni przed promocją: 432,00 zł

Wysyłka:24 godziny
Produkt dostępny (15 sztuka)
Waga:0.10 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:sztuka

Kabel przedłużający do czujników pulsoksymetrów F380, UT100, SP-20

* Wyrób medyczny oznaczony CE




Adapter / przedłużacz czujników SpO2 współpracuje z pulsoksymetrami: pulsoksymetr F380, pulsoksymetr SP20, pulsoksymetr UT100, pulsoksymetr H100B Edan, pulsoksymetr YK-820A, pulsoksymetr PM-60 Mindray.


* Wyroby medyczne należy stosować w konsultacji i pod nadzorem wykwalifikowanego personelu medycznego.

** Rozpakowany czujnik SpO2 z uwagi na swoje właściwości nie podlega zwrotowi. Czujnik SpO2 opaska na rzep/przylepny jest czujnikiem SpO2 jednorazowym (oznaczonym jako "disposable") - przeznaczonym dla jednego pacjenta/zużywalnym. Czujnik SpO2 jednorazowy nie jest objęty gwarancją; reklamację należy składać na podstawie rękojmi.

Zgodnie z art. 38 ust. 5 Ustawy o prawach konsumenta „Prawo odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość nie przysługuje konsumentowi w odniesieniu do umów, w której przedmiotem świadczenia jest rzecz dostarczana w zapieczętowanym opakowaniu, której po otwarciu opakowania nie można zwrócić ze względu na ochronę zdrowia lub ze względów higienicznych, jeżeli opakowanie zostało otwarte po dostarczeniu.”



TAGI # kabel przedłużający do czujników pulsoksymetru UT100 # przedłużacz do czujników pulsoksymetru F380

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.